top of page

Българска сватба

Танцьорите и певиците на "Шопско настроение" ще Ви представят Българската сватба такава, каквато тя е била през вековете, изпълнена с емоция, ритуали, веселба и кръшни хора! Ще се потопите в изобилието от възхитителни сватбени обичаи и колоритни танци от различните фолклорни области на страната ни. Танците ни са реплика на утвърдени произведения от класическата българска хореография, умело вплетени с пресъздадени автентични национални обичаи.

Програмата е разработена така, че в нея могат да участват различен брой танцьори, съобразено с мястото, с което разполагате.

Във всеки момент от програмата, съобразно Вашето желание, е възможно участието на младото семейство и гостите на сватбата. За Вашата сватба Вие можете да изберете различни фрагменти от подготвената програма, в зависимост от момента, в който искате тя да бъде представена – в началото на сватбеното тържество или по-късно, когато Вашите гости вече се веселят активно.

Ако Вашите предпочитания са такива, ансамбълът може и само да „води” витите хора на сватбата.

Възможно е да ангажирате и музиканти при извеждането на булката от бащиния й дом.

Ансамбъл ШОПСКО НАСТРОЕНИЕ предлага и индивидуални уроци по народни танци, с които да се подготвите за сватбената веселба и да изненадате гостите си с майсторски изпълнени хора и ръченици.

И най-важното – за да придадат на празника Ви облика на Вашата душевност и емоционалност танцьорите и певиците от ШОПСКО НАСТРОЕНИЕ са готови да откликнат на всяка Ваша идея, да участват в специални изненади, да създадат уникална за Вашето тържество хореография, превръщайки този най-специален ден за младото семейство в едно наистина незабравимо изживяване!

ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК

page.jpg

Ансамбъл Шопско настроение ще подготви специално за вас подходяща програма за всеки празник:

  • ♦ за вашето кръщене;

  • ♦ за вашия юбилей;

  • ♦ за вашия тийм-билдинг

  • ♦ просто да изненадате вашите приятели.

bottom of page