top of page
Търсене

Нова НАЧИНАЕЩА група по народни танци за възрастни


През януари стартираме с НОВА група за НАЧИНАЕЩИ хороигралци!

Групата ще приема нови членове и в следващите месеци, до края на лятото!

Зимата неусетно се изнизва и заредени с енергия, усмивки и любов, Ви каним да се присъедините към веселите и винаги с настроение и много танцувални Клуб за народни хора "Шопско настроение".

Да се потопиш в необятния български танцов фолклор е неописуемо, а още повече, когато танцуваш с любов!

Добре дошъл е всеки, който има желание и хъс да танцува под звуците на българската народна музика. За българското хоро граници няма! За него няма млади и стари, ниски и високи, мъже и жени - хващаш се на 'орото и се сливаш с българската фолклорна, танцова магия - магия, наречена " 'Оро ".

Ако искате да станете част от нашето голямо танцово семейство, то сега е времето, в което да се присъедините към нас. Очакват ви незабравими мигове, много танци, много настроение, много изненади и много награди! ____________________________________________ Групата е за абсолютно начинаещи! Репетициите ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 18:00 до 19:00 часа в нашата танцова зала, която се намира на ул. "Васил Левски" №60 (началото на старата главна, HIT офис център) С предварително записване на телефон: 0 700 50 901 или 0878 525 752 ___________________________________________ Предлагаме обучение на Английски език! Предлагаме индивидуални (частни) уроци. Хореография за първи сватбен танц, танцова програма за различни мероприятия и поводи! ___________________________________________ За репетиции е необходимо да носите чисти и удобни обувки за вътрешно ползване.

Посетете сайта ни, харесайте страницата ни във Facebook и се абонирайте, за да бъдете информирани. www.ensamblepleven.com ФТА "Шопско настроение" / Folk Dance Ensemble "Shopsko nastroenie" - Pleven или ни се обадете: 0 700 50 901 или 0878 52 5752

351 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page