top of page
Търсене

Научи 8 хорца за 8 дни!


Сезонът на сватбите започна! И не само!

Ще се жените или сте канени на сватба, а не може да танцувате "Право хоро"! "Еленино"? "Дайчово"? Ако вече се чудите кое какво беше този курс е за Вас!Този курс е подходящ и за всички, които искат да научат основните хорца и ръченици, които се танцуват в България, всички, които искат да разчупят лятото с малко танци и всички, на които душата заиграва, щом оркестърът засвири!


Курсът включва: "Право хоро", "Самоковско хоро" (разучава се на песента "Бяла роза" или "Мома Яница"), "Сиртаки" ("Гръцко хоро" - не е от нашия фолклор, но се среща често на дансинга), "Еленино", "Дайчово", "Свищовско" ("Дунавско хоро"), "Ширто" (разучава се на песента "Македонско девойче") и "Ръченица".


Цена на курса: 40 лв*


Продължителност на курса: 8 учебни часа (4 седмици)


Старт на курса: 5 юли или при събиране на група*


Репетиции: вторник и четвъртък от 18:00 часа


Продължителност на един урок: 60 минути


Изисква се предварително записване на телефон: 0700 50 901 (на цената на един градски разговор)


Къде?: Фолклорен танцов ансамбъл "Шопско настроение", ул. "Васил Левски" №60


*Цената за курса се заплаща преди старта.


Може да запазите Вашето място и да заплатите курса в залата на ансамбъла всеки делничен ден от 17:00 до 22:00 часа или посредством линк за онлайн плащане, който ще Ви бъде изпратен като SMS след обаждане и записване.


*Изискава се предварително записване. Курсът стартира при минимум 10 записани, като датата за започване е ориентировъчна и може да бъде отложена с не повече от 2 седмици.


Ако сте ограничени във времето и не може да изчакате събиране на достатъчно желаещи, моля свържете се с нас за допълнителна информация.


ВАЖНО: Моля, носете подходящи обувки за занимания в закрити помещения, с които не влизате отвън и удобно облекло.

130 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page